جستجو

کپسول الارتریت - 30 عددی

Rayhaneh Elartrit 30 Caps
GTIN: 6260660700205
43,000 تومان
decrease increase
بازنشر

مشخصات و ویژگی های کپسول الارتریت :

 

موارد مصرف :


- استئوآرتریت (آرتروز) زانو و مفاصل
- کاهش درد و التهاب مفاصل
- بهبود عملکرد و حرکت مفاصل (خصوصا در ورزشکاران و افراد با مشاغل سخت)
- کاهش نیاز به دارو های مسکن

 

توضیحات :


استئوآرتریت یکی از شایع ترین اختلالات ماساکولواسکلتال است که در حدود 70 درصد افراد بالای 60 سال دیده می شود. به دلیل کار با ابزار های خاص ، نبود شرایط و حالت مناسب بدن در برخی از مشاغل کاهش فعالیت بدنی و استفاده بیش از حد از اتومبیل این بیماری در سنین پایین و جوانان نیز شیوع پیدا کرده است. پژوهش ها اثبات کرده اند که فلاونوئیدها و ترپنوئیدها دارای اثرات قابل توجه ضد درد و ضد التهاب هستند. بخش مهمی از اثرات ضد درد و ضد التهاب این دو دسته از ترکیبات حاصل مهار پروستاگلندین ها به ویژه PGE2 و COX است.
مطالعات فیتوشیمی سنجد نشان داده است که میوه این گیاه سرشار از ترکیبات فلاونوئیی و ترپنوئیدی است لازم به ذکر است که اثرات ضد درد عصاره سنجد هم به صورت محیطی و هم به صورت مرکزی به اثبات رسیده است.
ابو علی سینا در کتاب (قانون المقاله الثانیه من الکتاب الثانی ، فی ادویه المفرده) به ذکر خواص بسیاری از درختان و گیاهان از جمله سنجد می پردازد و از نظر پزشکی برگ ، پوست و چوب آن را مورد بحث قرار داده است. ابن سینا و بسیاری از اطبای بعد از ایشان همه بر تاثیر میوه سنجد  در ترمیم و التیام ساییدگی ها و درد های استخوانی و مفصلی تاکید کرده اند تا به آنجا که امروزه شاهد مصرف پودر میوه سنجد جهت بهبود درد های عضلانی اسکلتی هستیم ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که علی رغم وجود اسید آمینه هایی با اثرات درمانی و نیز ترکیبات بسیار مفید ترپنوئیدی و فلاونوئیدی در میوه سنجد ، هسته سنجد حاوی مقادیر قابل توجهی از ترکیبات قابض و سمی است. مطالعه ای در سال 1382 نشان داده است که عصاره هسته سنجد باعث کاهش معنی دار مقدار هموگلوبین ، هماتوکریت و تعداد گلبول قرمز شده است. دوز های 0.25 و 0.5 گرم بر کیلوگرم باعث نکروز سلول های قلب و کبده گردیده و مقدار آنزیم های LDH ، AST و ALP را افزایش داده است. بر اساس نتایج به دست آمده ، این عصاره باعث آسیب به سلول های کبد ، کلیه و قلب گردیده و آنمی نورموکروم نورموسیت ایجاد می نماید.
در تهیه عصاره مورد استفاده در الارتریت در ابتدا هسته میوه جدا شده و بخش گوشتی میوه با تکنیک های استاندارد و به روز عصاره گیری شده و سپس با بهره گیری از پروسه های کم تر مخرب خشک کردن ، عصاره با از دست دادن کمترین مقدار ماده موثر خشک گردیده است. علاوه بر این مطالعه ای که در سال 2014 توسط پژوهشگران ایرانی در مجله معتبر European journal of integrative medicine چاپ شده است تاثیر معنی دار عصاره بخش گوشتی میوه سنجد بر روی درد و سفتی مفاصل مبتلایان به استئوآرتریت زانو را نشان داده است در حالی که عصاره حاصل از پودر میوه سنجد به همراه هسته آن اثر معنی داری در مقایسه با پلاسبو نداشته است.

 

دستور مصرف : روزانه دوبار هر بار 1 کپسول

 

شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک نگهداری شود.

 

 

مشخصات و ویژگی های کپسول الارتریت :

 

موارد مصرف :


- استئوآرتریت (آرتروز) زانو و مفاصل
- کاهش درد و التهاب مفاصل
- بهبود عملکرد و حرکت مفاصل (خصوصا در ورزشکاران و افراد با مشاغل سخت)
- کاهش نیاز به دارو های مسکن

 

توضیحات :


استئوآرتریت یکی از شایع ترین اختلالات ماساکولواسکلتال است که در حدود 70 درصد افراد بالای 60 سال دیده می شود. به دلیل کار با ابزار های خاص ، نبود شرایط و حالت مناسب بدن در برخی از مشاغل کاهش فعالیت بدنی و استفاده بیش از حد از اتومبیل این بیماری در سنین پایین و جوانان نیز شیوع پیدا کرده است. پژوهش ها اثبات کرده اند که فلاونوئیدها و ترپنوئیدها دارای اثرات قابل توجه ضد درد و ضد التهاب هستند. بخش مهمی از اثرات ضد درد و ضد التهاب این دو دسته از ترکیبات حاصل مهار پروستاگلندین ها به ویژه PGE2 و COX است.
مطالعات فیتوشیمی سنجد نشان داده است که میوه این گیاه سرشار از ترکیبات فلاونوئیی و ترپنوئیدی است لازم به ذکر است که اثرات ضد درد عصاره سنجد هم به صورت محیطی و هم به صورت مرکزی به اثبات رسیده است.
ابو علی سینا در کتاب (قانون المقاله الثانیه من الکتاب الثانی ، فی ادویه المفرده) به ذکر خواص بسیاری از درختان و گیاهان از جمله سنجد می پردازد و از نظر پزشکی برگ ، پوست و چوب آن را مورد بحث قرار داده است. ابن سینا و بسیاری از اطبای بعد از ایشان همه بر تاثیر میوه سنجد  در ترمیم و التیام ساییدگی ها و درد های استخوانی و مفصلی تاکید کرده اند تا به آنجا که امروزه شاهد مصرف پودر میوه سنجد جهت بهبود درد های عضلانی اسکلتی هستیم ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که علی رغم وجود اسید آمینه هایی با اثرات درمانی و نیز ترکیبات بسیار مفید ترپنوئیدی و فلاونوئیدی در میوه سنجد ، هسته سنجد حاوی مقادیر قابل توجهی از ترکیبات قابض و سمی است. مطالعه ای در سال 1382 نشان داده است که عصاره هسته سنجد باعث کاهش معنی دار مقدار هموگلوبین ، هماتوکریت و تعداد گلبول قرمز شده است. دوز های 0.25 و 0.5 گرم بر کیلوگرم باعث نکروز سلول های قلب و کبده گردیده و مقدار آنزیم های LDH ، AST و ALP را افزایش داده است. بر اساس نتایج به دست آمده ، این عصاره باعث آسیب به سلول های کبد ، کلیه و قلب گردیده و آنمی نورموکروم نورموسیت ایجاد می نماید.
در تهیه عصاره مورد استفاده در الارتریت در ابتدا هسته میوه جدا شده و بخش گوشتی میوه با تکنیک های استاندارد و به روز عصاره گیری شده و سپس با بهره گیری از پروسه های کم تر مخرب خشک کردن ، عصاره با از دست دادن کمترین مقدار ماده موثر خشک گردیده است. علاوه بر این مطالعه ای که در سال 2014 توسط پژوهشگران ایرانی در مجله معتبر European journal of integrative medicine چاپ شده است تاثیر معنی دار عصاره بخش گوشتی میوه سنجد بر روی درد و سفتی مفاصل مبتلایان به استئوآرتریت زانو را نشان داده است در حالی که عصاره حاصل از پودر میوه سنجد به همراه هسته آن اثر معنی داری در مقایسه با پلاسبو نداشته است.

 

دستور مصرف : روزانه دوبار هر بار 1 کپسول

 

شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک نگهداری شود.

 

 

مشخصات محصولات
تعداد در بسته 30 عدد
ویژگی کاهش درد و التهاب مفاصل
کشور سازنده ایران
کد بهداشتی 2118914015600054
فیلترها
Sort
display